logo int logo
basket
0

Delfast розкриває технічні характеристики нового триколісного вантажного велосипеду, що розробляється для потреб малих бізнесів та приватних підприємців

Delfast розкриває
views

Майже два місяці тому Delfast вперше оголосив про початок роботи над проєктуванням та розробкою триколісного електронного велосипеду Trike в рамках гранту, отриманого від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ).

Сьогодні бренд електричних велосипедів ділиться технічними характеристиками  майбутньої моделі. За словами головного інженера Delfast, Сергія Гончарова, Trike має завершений електричний каркас із заднім двигуном потужністю 750W та літієвим акумулятором 48V 40ah.

Також є wellgo педалі, колінчастий кривошип та фари. Зауважимо, цей елетротранспорт повністю водонепроникний, що робить його миття легким, а загальне обслуговування – безпроблемним. 

tricycle_frame

Рама трициклу 

Зверху зображено раму електронного велосипеда, яка вже була протестована в системі САПР. Це не 3D-модель, а реальна конструкція майбутнього Trike із зазначеними матеріалами та технологіями вироблення. “Ми проводимо симуляції на основі цієї рами, пробуємо різні навантаження, бачимо загальну вагу трициклу та встановлюємо інші елементи електронного велосипеда на раму за допомогою програми”, – каже Гончаров. Наразі команда інженерів знаходиться на стадії конструювання.

А ще Trike може “пробігти” до 120 км або 75 миль без підзарядки, що робить цю модель електричного велосипеду прекрасним транспортним рішенням для малого бізнесу та індивідуальних підприємців. Саме для них команда Delfast проєктує та розробляє Trike аби малий бізнес та фізичні особи-підприємці могли доставляти свої товари у важкодоступні для звичайного транспорту місцевості. 

Більше того, Trike може перевозити до 300 кг або 660 фунтів вантажу. Практично будь-що можна перевезти за допомогою е-трицикла. І навіть якщо ви не збираєтесь рухатись швидко по важкодоступній місцевості, за потреби, Trike досягає швидкості 40 км/год або 25 миль/год. 

Про Delfast Inc.:
Delfast революціонізував ринок електричних велосипедів, коли встановив рекорд Гіннеса для електронного велосипеда з найдовшим діапазоном зарядки. Delfast моделі Partner, Prime, TOP 2.0 та Offroad вже були відправлені в різні куточки світу: від Канади до Австралії та від Данії до Південної Африки. Співробітники компанії Delfast прагнуть скоротити викиди вуглецю, виготовляючи високоякісні електричні велосипеди і таким чином створюючи екологічно відповідальне суспільство.

Про USAID «Конкурентоспроможна економіка України»:
Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також сприяє формуванню ефективної торгової політики, щоб забезпечити МСП можливістю скористатись перевагами від міжнародної торгівлі.

━ go back
Thank you, we'll call you back soon!
back