logo int logo
basket
0

Delfast запускає новий електричний триколісний велосипед за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Delfast запускає
views

Delfast, як один з найкращих технологічних стартапів в Україні, починає роботу над проектуванням та розробкою триколісного електронного велосипеду Trike за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ).

Delfast Trike – це триколісний електротранспорт, призначений для малого та середнього бізнесу, а також для окремих підприємців. Ця модель має вантажну платформу позаду і призначена для адаптації до різних типів бізнесу. Платформа може бути використана для зберігання коробок або може бути перетворена на кіоск на колесах для продажу кави чи морозива або для будь-якого іншого виду вуличної торгівлі товарів, таких як газети, сувеніри, квіти тощо. Також може використовуватися як рекламна платформа та як вид туристичного транспорту (приклад: тук-тук).

Електричний триколісний велосипед може стати прекрасним рішенням як для малого бізнесу, особливо в країнах, що розвиваються, так і служб доставки по всьому світу. Модель також може бути корисною для людей, які працюють водопровідниками, електриками, майстрами з ремонту і т.д.

Delfast має великий досвід у виробництві електричних велосипедів для кур’єрів, оскільки компанію вперше запустили як службу екологічної доставки в 2014 році. З самого початку Delfast намагався розробити ідеальний електричний велосипед для власних служб доставки, і їм це вдалося. Компанія доставки Delfast, що базується в Києві,досі працює та надає свої послуги індивідуальним клієнтам, а також інтернет-магазинам та ресторанам. Більше того, Delfast є міжнародним виробником топових електричних велосипедів.

Delfast дякує Програмі USAID «Конкурентоспроможна економіка України» за надану підтримку у проектуванні та розробці нового продукту, який дуже потрібен кур’єрам та службам, для яких вони працюють. Особливо в ті часи, коли роботу, яку вони виконують, високо цінують люди під час карантину. Наша мета – зробити новий електричний триколісний велосипед доступним, зручним, якісним та ефективним.

━ go back
Thank you, we'll call you back soon!
back